Prihlásiť
Registrovať
Nastavenia

Verzia park.sk 2.1

Odpovedať
Strana 1 z 1
Daniel

92
Skupina:Admin
Príspevky:545
Pošta:Poslať

(1) 09.06.2008 15:13 Citovať
Tak a sme opäť o krôčik ďalej s projektom park.sk. Áno, je tu nové (aj keď zatiaľ primitívne) fórum. Vopred sa ospravedlňujem za to, že si nemôžete zatiaľ nastaviť vlastné avatary, ale tento nedostatok bude hádam v blízkej budúcnosti odstránený.

Fórum vzniklo hlavne z dôvodu, že som potreboval centrálne miesto, kde by užívatelia mohli hlásiť chyby, ktoré sa stále nájdu. Doteraz to fungovalo systémom ICQ, ale takto to hádam bude lepšie.

Okrem fóra bola (ako som v novinkách spomínal) zmenená štruktúra park.sk, kde som upustil od tzv. "pekných url", ktoré sú v projektoch vo vývojovej fáze viac ako nepraktické. Znamená to len to, že sa zmenili url adresy k jednotlivým stránkam parku. (napríklad http://www.park.sk/odkazy sa zmenilo na http://www.park.sk/links.php). Je to čisto z praktických dôvodov pri vývoji a k pekným url sa neskôr isto vrátim. Z historického hľadiska však budú staré "pekné" url presmerované na ich nové ekvivalenty automaticky. Ak však môžete, radšej používajte už nové adresy. Načítavanie stránky vám pôjde rýchlejšie.

Verím, že tieto zmeny nás nebudú veľmi "bolieť" (čo sa chýb týka). Ak sa však predsa niečo objaví, dajte mi vedieť.
Odpovedať
Strana 1 z 1