Prihlásiť
Registrovať
Nastavenia

Nová verzia park.sk 2.20

Téma zamknutá
Strana 1 z 1
Daniel

92
Skupina:Admin
Príspevky:545
Pošta:Poslať

(1) 14.04.2011 09:52 (upravené:14.04.2011 09:52)
Nová verzia 2.20

Najdôležitejšie zmeny:

1) Spôsob zapínania a vypínania nezaradených odkazov/notesov je zmenené. Panel sa zapína ikonkou vľavo na hlavnej ploche:



Otvorené nezaradené odkazy potom môžete zatvoriť pomocou krížika nasledovne:



Pribudla aj možnosť úplne skryť/zobraziť panel s tlačidlami, čím získate viac miesta pre zobrazenie odkazov. (skrývací krížik je rovnako ako pri nezaradených odkazov vpravo na ploche). Stav zobrazených panelov sa odteraz pre prihláseného užívateľa pamätá. Takže pri budúcom zobrazení stránky by mala byť v stave, ako ste si ju nastavili.

2) Ovládanie mazania/úpravy/mazania odkazov a kategórií sa trošku zmenilo v tom, že ikonky sa objavujú s malým oneskorením (aby už rušivo nepreblikovali pri prechode myšou) a v hlavičke kategórie pribudla možnosť pridania odkazu priamo jedným klikom nasledovne:



3) Zmenené filtrovanie a hlasovanie v zdielaných odkazoch. Pri prechode nad odkazom sa vpravo objavia hlasovacie ikonky.



4) Ostatné zmeny sú skôr grafické. Stránka je celkovo širšia a rovnako má upravené témy a ikony tak, aby sedeli s novou grafickou úpravou parku.

Dúfam že sa vám nová verzia bude páčiť. Ak máte nejaké pripomienky a hlavne nájdete chyby. Napíšte to prosím tu: http://www.park.sk/forum/thread.php?t=299
Téma zamknutá
Strana 1 z 1