Prihlásiť
Registrovať
Nastavenia

Ako sa dá vytvoriť svoja vlastá stránka ?

Odpovedať
Strana 2 z 2 | 1  2
prami

58
Skupina:Používateľ
Príspevky:192
Pošta:Poslať

(11) 21.07.2008 21:44 Citovať
Jak to pred vcerom mi slo vsetko a dnes mi nejde nic. Do poznamkoveho bloku som napisal html kody pre doplnenie stranky ktoru pripravujem. dal som ulozit a do ulozenia som dal názov súboru.html vypol som poznamkovy blok a dnes idem to otvorit tu pripravenu stranku ako to vyzera a ukaze mi html kody co sa s tym da robit?
Uprimne, netusim s cim ti mame pomoct. Musis byt konkretny. Aky subor si vytvoril, ako vyzera jeho obsah, kde si ho umiestnil, cez aky program sa na neho pozeras?

Ak vytvoris cez poznamkovy blok textovy subor ktory ma strukturu html dokumentu a po ulozeni s koncovkou html si ho otvoris v lubovolnom prehliadaci, malo by ti dany subor interpretovat ako html stranku a prislusne ju zobrazit. Html tagy ti moze prehliadac zobrazovat iba ojedinele (ak html dokument nie je vlaidny). Ale kedze prehliadace su benevolentne co sa tyka chyb html dokumentov, musis vidiet "aspon nieco". Ak vidis vsetky html tagy, problem moze byt v tom, ze subor ma zlu koncovku (nenapisal si presne .html).

Ja už som na to prišiel nič sa mi nestalo ale keď som ho uložil pod koncovkou html tak na pracovnej ploche mi normalne zobrazilo to internetovo exploracke ečko ale neviem jak sa mi prestavilo keď som si dal vlastnosti a tam bolo napísane otvor v progarme WorPad a ja som dal otvorit v internete explorely a teraz to už ide tak dakujem aj tak
Ps:Jak mi to mohlo prestaviť otváranie jake som mal ja nastavené pred tým

Dovodov moze byt ovela viac, napis presnejsie co sa ti stalo a kde (ak sa da) mozeme vidiet dany novy subor. Viac pomoct takto neviem.
Odpovedať
Strana 2 z 2 | 1  2