Cibuľu nadrobno nakrájame a orestujeme na bravčovej masti. Pomleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, korenie Tandoori Masala a dobre premiešame. K okorenenej mäsovej zmesi ďalej pridáme aj orestovanú cibuľu, vajíčko, prelisovaný cesnak, strúhanku a dobre zmes premiešame. Zo zmesi tvarujeme menšie guľky, ktoré medzi dlaňami jemne sploštíme na hrubšie placky.
Surové zemiaky ošúpeme, nakrájame približne na centimetrové kolieska, dáme do väčšej misy, rovnomerne posypeme koreninovou zmesou na zemiaky (prípadne použijeme soľ, korenie, drvenú rascu a červenú mletú papriku) a premiešame s roztopenou masťou (alebo olejom).
Kapiu a papriku umyjeme, zbavíme jadierok a tiež nakrájame na hrubšie kolieska. Slaninu nakrájame na hrubšie plátky.
Menší pekáč (alebo misu na zapekanie) vymažeme masťou a striedavo (natesno, nastojato) do neho z kraja ukladáme zemiaky, čufty, zeleninu a slaninu. Podlejeme horúcim vývarom v ktorom sme rozmiešali paradajkový pretlak. Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej trúby upiecť.
Zakryté najskôr pečieme pri teplote 200 °C približne 45 minút, potom pekáč odokryjeme, zvýšime teplotu na 220 °C a dopečieme (35 – 40 min.).
Vďaka tomu, že čufty, zemiaky, slaninka i zelenina sa pripravujú v jednom pekáči sa chute dobre prepoja, jedlo je lákavo voňavé a šťavnaté.